UGAL

 

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 195/16.09.2025

 

Conform prevederilor:
Legii învățământului superior nr. 199/2023,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului de administrație al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, aprobat prin Hotărârea Senatului universitar nr. 266/08.08.2024,
Ordinului Ministrului Educaţiei 4435/15.05.2024 privind confirmarea rectorului,
Având în vedere:
Solicitarea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor înregistrată la Registratura Universității „Dunărea de Jos” din Galați sub nr. RF3942/15.09.2025,
Solicitarea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat înregistrată la Registratura Universității „Dunărea de Jos” din Galați sub nr. RF3942/15.09.2025,
 

Consiliul de administraţie, în data de 16 septembrie 2025, întrunit în ședință ordinară,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

 

Art. 1. Se aprobă prelungirea sesiunii de admitere la programul de studii universitare de masterat Nutriție, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, în perioada 22-25 septembrie 2025, conform următorului calendar:

22-23 septembrie 2025 Înscrieri dosare complete, cu diploma de licență/ adeverința de absolvent în original
Înscrieri la sediul Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, corp F, sala F103, interval orar 8:30-15:30
24 septembrie 2025 Afișarea rezultatelor concursului și rezolvarea contestațiilor
25 septembrie 2025 Afișarea rezultatelor finale și semnarea contractelor de studii

Art. 2. Având în vedere adresa Ministerului Educației și Cercetării nr. 649/GP/01.09.2025 privind suplimentarea cifrei de școlarizare alocate pe criterii statistice programelor de studii universitare de doctorat pentru anul universitar 2025-2026, se aprobă repartizarea celor două locuri bugetate cu bursă, după cum urmează:

  1. Un loc bugetat cu bursă la domeniul Ingineria materialelor.
  2. Un loc bugetat cu bursă la domeniul Economie.

 

 

PREȘEDINTELE CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE,
Prof. univ. dr. ing. habil. Marian BARBU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email